Jóga – Móni

Dinamikus jóga

Hétfő 17:30 – 19:00aszana_mm

A megérkezést, ráhangolódást követően tisztító – , illetve izület- és mirigy gyakorlatokkal készülünk fel a dinamikus ászana szekvenciák végzésére. Az ászanákat a légzés áramlására fűzzük fel, a szekvenciák mindig egy adott testtájra, témára fókuszálnak. A durva fizikai test felől haladunk a finom testi gyakorlatok felé, az óra második felében nyújtások, hosszabban kitartott pózok, légzés technikák segítségével érkezünk meg a vezetett relaxációba. A gyakorlás során megfigyeljük annak hatásait, tudatosítva a változásokat a különböző testi szinteken.

Rólam:

A modern tánc világából kanyarodtam a jóga felé Gálik Éva (Géva) útmutatásai segítségével. Gyermekeim születése után újra, rendszeresen 2011 óta gyakorlok. 2015-ben végeztem el Dr. Indu Arora indiai származású Tanító 200 órás Yoga Alliance által akkreditált oktató képzését, ahol a jóga valódi gyökereinek megismerésén túl betekintést kaptam az Ayurvéda alapjaiba és a jóga terápiás lehetőségeibe. A tanulást folytatva elvégeztem az Anaya gyermekjóga oktató képzést és jelenleg női jóga terapeuta képzésen veszek részt Mezősi Anna és Kornhoffer Tünde vezetésével.

Gyakorlásom meghatározó motívuma a táncban megtapasztalt Flow élmény, az Áramláshoz való kapcsolódás lehetőségeinek vizsgálata a durva testi szinttől a finom testi szintekig.

Szeretettel várlak!

Bejelentkezés: Molnár Móni 30/2213179, moni@szolokor.hu

Reklámok