Lomi Lomi Nui

A polinéz szigetvilágról származó Lomilomi masszázs gyöngéd, mégis erőteljes hatású masszázs. Hosszú, áramló, a tenger hullámzásait, a szél simításait imitáló mozdulatokból áll, amelyeket főként alkarral és tenyérrel végzünk. A kezelés közben a masszőr teljes szeretetével van jelen, mely különlegesen intenzív gyógyító energiává alakul, és a nagy érintési felületek hatására a test mélyen relaxált állapotba kerül.

A fizikai közérzetjavításon, feszültség – és görcsoldáson túl energetikai blokkok és régi, berögzült érzelmi problémák tudatalatti mintái kerülhetnek felszínre, és oldódhatnak fel. Az energetikai csatorna letisztításának eredményeként a szervi működés egyensúlya rendeződik, és beindul a szervezet természetes öngyógyító folyamata. Minden Lomilomi masszázs célja, hogy a vendégben felgyülemlett stressz, feszültség, negatív gondolat és érzés átalakuljon a szervezetben szabadon áramló energiává.

lomi_

Az ősi hawaii-ak a mai napig szent rituálénak tartják a Lomilomi testkezelést, és fontos pl. vezető tisztségek betöltése előtt, vagy egy-egy meghatározó életszakasz, mint a felnőtté válás beavatási szertartás részeként alkalmazzák. Így tudnak teljesen szembenézni mindazzal, ami lelkük mélyén a feladattal, felelősséggel kapcsolatban rejtőzik, megszabadulnak félelmeiktől, egocentrikus viselkedésüktől, feszültségeiktől, és szabadabban, erővel és önbizalommal telve lépnek rá új útjukra.

Ez egy különleges masszázs, mely a legteljesebb módon képes összhangot teremteni testünk-lelkünk és pszichikai állapotunk között.

A masszázs általában legalább 90 perces, ruhátlan testen (intim részek gondos takarásával), olaj felvitelével történik, kellemes zene és a masszőr tánca segíti a legmeghittebb és bizalommal teljes elmélyülést.

Masszőrök:

Ági Erika Lilla Miklós Réka
NatkaiAgi-150x150 Erika Lilla foto 1236617_10201384230321624_468163055_n
Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s