NLP technikák, sámángyógyítás

Szervusz, Szürkemedve vagyok.

Gyógyítással, tanítással foglalkozom. Vannak eszközeim, melyekkel segíthetek közelebb kerülni önmagadhoz, megérteni az életedet. S segíthetek meglátni, hogyan változtass rajta.

IMG_94709092735078Jó emberektől s szellemi segítőimtől tanult módszerekkel élve gyógyítok. Mivel tanultam és tapasztaltam (először magamon, majd másokon), hogy minden betegség oka elsősorban lelki/szellemi eredetű, ezért minden betegség, probléma gyógyítását ez irányból közelítem meg. Módszereim között ugyanúgy megtalálható a sámángyógyítás őseink nyomán, mint az NLP technikák. Eldöntheted, melyiket kéred, vagy rám bízod a döntést. Egyik sem rosszabb a másiknál – más a megközelítés, de mindkettő kulcsa a transzállapotban történő változás benned.

A sámángyógyítás, a sámánizmus nekem olyasmi, amivel együtt lélegzek, ami akkor is körülvesz, bennem van, amikor nincs nálam dob és nincs rajtam szertartás-ruha. A sámánutazás olyan távlatokat nyitott meg bennem (és nyithat meg benned is), ami elmondhatatlan, körbeírhatatlan. A sámánutazásoknak köszönhetem azt is, hogy az NLP gyakorlataival sikeresen tudok segíteni másoknak.

Az NLP egy másik szerelem, aminek gyökerei – a sámángyógyítással egyetemben – egy előző életben indultak útjukra, hogy ebben a születésben összefonódjanak.

Önismeretet tanítok, s tanulok. Az önismeret olyan dolog, amit megtanulni nem lehet, csak tanulni. Segítek együtt járni az utat, rámutatok az irányjelző táblára, de neked kell leolvasnod. Segíthetek megtalálni segítőidet, segítek utaznod az Alsó, Középső vagy Felső világba, beszélgethetünk együtt rég elfeledett, s emiatt magukat rosszul érző részeiddel, de neked kell megtalálnod a válaszaidat, neked kell beszélni Segítőiddel és Tanítóiddal. Nem adhatok, nem hozhatok kész receptet az életedre. De megtaníthatlak tisztábban látni, ami után már te magad meghozhatod a döntéseidet.

Elsősorban egyéni gyógyításokat tudok ajánlani neked, emellett időről időre szervezek csoportos alkalmakat is.

Szeretettel várlak.

Áldás

Szürkemedve

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s